YOKOHAMA GUMIABRONCSOK

Csúcsminőség, japán technológia

EGY GLOBÁLIS MÁRKANÉV 1917 ÓTA
 A Yokohama Rubber Group és a YOKOHAMA Rubber Co., Ltd. a világ 8. legnagyobb gumiabroncs-gyártó vállalata, 113 leányvállalattal, valamint 35 társvállalattal világszerte. 

Több, mint 100 éves a YOKOHAMA

A YOKOHAMA Rubber vállalatot 1917. október 13-án, a márkanévvel megegyező nevű városban alapították, a japán piacot gumitermékekkel ellátó vállalkozásként, ami akkoriban kulcsszerepet játszott Japán modernizációjában. A cég számos kihíváson ment keresztül a hosszú évek alatt – beleértve a nagy Kanto földrengést, a második világháborút, az 1965-ös gazdasági válságot, a 70-es évek olajkrízisét, a japán gazdaság 1980-as évekbeli összeomlását és a 2008-as világválságot – míg globális vállalattá nőtte ki magát. Tudjon meg még többet a YOKOHAMA gumiabroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán, illetve Facebook oldalán.

Prémium autógyártók gumiabroncs partnere

A YOKOHAMA abroncsait világszerte alkalmazzák autógyártó vállalatok elsőszerelésű abroncsként járművek széles skálájánál, kezdve a szuper-sportautóktól (Porsche), a kisautókon (Smart) és crossovereken (Dodge, FIAT, Lancia) át egészen a luxus márkák típusaiig (Mercedes, AUDI). 

Chelsea FC Partnerség

A Chelsea FC a világ egyik legrangosabb futballklubja, amely nagy múltra tekint vissza. A YOKOHAMA 2015 júliusától öt éven át volt a hivatalos mezpartnere, majd 2020 júliusában többéves hivatalos Globális Gumiabroncs Partnerségi megállapodást írt alá a klubbal. A YOKOHAMA és a Chelsea közötti partnerség lehetővé tette, hogy a YOKOHAMA TYRES márka ismertségét világszerte növelje. 

Nyári gumiabroncsok

ADVAN - Kínálatunk vezetője. Azoknak, akik ismerik az igazi teljesítményt. A név, amely csak a csúcsteljesítményű abroncsainkon szerepel. Gyors, kényelmes, eredeti, energiával teli.

ADVAN Sport V107- Rendkívül sportos teljesítmény prémium kényelemmel és kialakítással.

BluEarth - A YOKOHAMA „környezet-, ember- és társadalombarát” nemzetközi gumiabroncsmárkája, amely nem csupán kimagaslóan környezetbarát teljesítményre, de a járművezetőkre, utasokra ható egyes terhek és a környezet-terhelés csökkentésére is képes.

BluEarth ES32 - Extra minőségű, globális szabadalom – gumiabroncs egy fenntarthatóbb világért.

GEOLANDAR - Kemény terepen vagy a városi utakon, dugóban vagy 5 csillagos hotel előtt állva, a GEOLANDAR abroncsok ugyanúgy nem ismernek határt, mint Ön! Élvezze az all-terrain teljesítményt, amit csak a YOKOHAMA több mint 20 éves innovációs technológiai tapasztalata nyújthat.

Geolandar  A/T G015 - Kivételes terepjáró gumiabroncs továbbfejlesztett technológiákkal.

Téli gumiabroncsok

Az innovatív abroncsfejlesztési technológiának hála a YOKOHAMA téli kínálatában számos, speciális  futófelületi kialakítással és gumi-keverékkel ellátott abroncsot találhat, amelyek könnyedén megbirkóznak a téli körülmények kihívásaival.

BluEarth V906 - Magasabb szintű élmény a téli vezetésben. Nagy teljesítményű autók, SUV modellek, kompakt modellek tökéletes tartozéka.

Legfrissebb cikkeink
megnézem az összeset

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot szezonális kerékcserére egyszerűen, gyorsan, online!
Időpontot foglalok

Keréktár®

Szezonális keréktárolás magas szakmai színvonalon
Érdekel

Flottakezelés

Gumiabroncs asszisztencia flottakezelők részére
Felveszem a kapcsolatot

Gumiszerviz III. kerület

1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.
Telefon: +36 1/430 6767
E-mail: csillaghegy@gumi-profi.hu
Nyitvatartás:
H - P: 8.00 - 17.00
Részletek

Gumiszerviz XIII. kerület

1135 Budapest, Reitter Ferenc u.95.
Telefon: +36 1/415 0811
E-mail: bp13@gumi-profi.hu
Nyitvatartás:
H - P: 8.00 - 17.00
Részletek

Gumiszerviz Pápa

8500 Pápa, Celli u. 67.
Telefon: +36 89/324 436
E-mail: papa@gumi-profi.hu
Nyitvatartás:
H - P: 7.00 - 12.00; 13.00 - 17.00
Részletek

Gumiszerviz Pécs

7630 Pécs, Mohácsi u.42.
Telefon: +36 72/532 388
E-mail: pecs@gumi-profi.hu
Nyitvatartás:
H - P: 8.00 - 17.00
Részletek

Iratkozz fel hírlevelünkre!