Keréktárolás mesterfokon

Gépkocsi kerekek szezonális tárolása magas szakmai színvonalon
időpontfoglalás

Legyen Ön is Keréktár® Partnerünk

A KERÉKTÁR szolgáltatásait a Gumi-Profi Team Kft. telephelyein, illetve a szerződött gépkocsi- és gumijavító szervizekben lehet igénybe venni magánszemélyek részére is.
időpontfoglalás

Keréktár szolgáltatás

A Keréktár® egy speciálisan megépített raktárépületben végzett szolgáltatás csomag, mely a szezonálisan lecserélt kerekek professzionális tárolását teszi lehetővé. A gumiabroncsok alapanyagába, minőségmegtartó, stabilizáló anyagokat is kevernek, az évek során azonban mégis veszítenek ideális tulajdonságaikból. A szakszerű tárolás biztosításával a káros folyamatok jelentősen lelassíthatóak, a gumi élettartalma növelhető.

Szolgáltatásaink

Kerékcsere

INGYENES helyszíni szerelés 30 autó
felett

Országosan 57 helyszínen, azonos színvonalon végezzük a kerékcserét. Futómű-állítás, gyorsszerviz-szolgáltatás, időpont egyeztetés.
30 jármű feletti flották esetén helyszíni szerelés, ingyenes kiszállás is lehetséges.

Szállítás

Akár 24/48 órán belül a kiválsztott telephelyent

Országos logisztikai háttér, követhető, dokumentált folyamat. Átszerelési időszakban naponta közlekednek saját teherautóink a központi raktár és a telephelyek között. Igény esetén 24/48 órán belül a kívánt telephelyre szállítjuk kerekeit.

Tisztítás

Gumiabroncsok bevizsgálása, tisztítása

Kerekek gépi tisztítása, állapotvizsgálata, felmérése, véleményezése. A felmért adatok, az online adminisztrációs felületen is elérhető munkalapon kerülnek rögzítésre.

Gumiszerviz

Gumiabroncsok
szerelése

Teljes körű gumiszerviz szolgáltatás, gumiabroncsok és keréktárcsák megrendelés szerinti javítása, cseréje. Az elvégzet munkafolyamatok szakszerű dokumentálása.

Tárolás

Professzionális raktározás

Professzionális tárolás, mely hűvös, száraz, sötét helyen, kémiai anyagoktól mentesen történik, figyelembe véve a gumiabroncs gyártók ideális tárolási körülményekről alkotott ajánlásait.

Webalkalmazás

Online
adminisztráció

A KERÉKTÁRADMIN webalkalmazás segítségével a keréktárolás teljes folyamata nyomon követhető, lekérdezhető, tervezhető. Könnyű és gyors online szerviz időpont foglalás.
A szervizelés előre egyeztetett időpontban történik. Kellemes, légkondicionált környezetben tudnak várakozni az Ügyfelek, ahol kávéval, frissítővel szolgálhatunk, és ingyen wi-fi is rendelkezésre áll.
Keréktár® szabályzatunk ITT olvasható!

Ajánlatkérő cégek számára

    Jármű típusa:

    Iratkozz fel hírlevelünkre!