Flottakezelés

Legyen Ön is Flotta Partnerünk

Gumiabroncs asszisztencia flottakezelők részére
Hívja munkatársunkat egy személyre szabott árajánlatért!
SZABÓ GERGŐ
Flottamenedzser
30/627-3939
Kedvező szolgáltatás csomagokat kínálunk olyan cégeknek, melyek nagyobb járműparkkal rendelkeznek. Ügyfeleink kivételes kondíciókkal tudnak gumiabroncsokat, felniket, kiegészítőket beszerezni, és ezen felül magas szintű szolgáltatást tudnak igénybe venni.

Négy saját telephelyünkön és 57 partner-szervizponton profi szervizcsapat áll rendelkezésre, hogy a gumiabroncsok cseréjével és tárolásával kapcsolatban minden helyzetben az Ön flottájának segítségre legyen.

Minden telephelyünk maradéktalanul megfelelt a Michelin magas minőségi követelményeinek, így évek óta folyamatosan megkapja a „MICHELIN MINŐSÍTETT SZAKSZERVIZ” kitüntető címet.

Szolgáltatásaink

Gumiszerviz

Gumiabroncsok szerelése

Teljes körű gumiszerviz szolgáltatás, gumiabroncsok és keréktárcsák megrendelés szerinti javítása, cseréje. Az elvégzet munkafolyamatok szakszerű dokumentálása.

Keréktár®

A Keréktár® egy speciálisan megépített raktárépületben végzett szolgáltatás csomag, mely a szezonálisan lecserélt kerekek professzionális tárolását teszi lehetővé.

Gyorsszerviz

Futómű állítás, futómű javítás, fékbetét csere, olajcsere, műszaki vizsgáztatás, mentés.

A szervizelés előre egyeztetett időpontban történik. Légkondicionált környezetben tudnak várakozni az ügyfelek, ahol kávé, frissítő és ingyen wi-fi is rendelkezésre áll.
A szervizelés előre egyeztetett időpontban történik. Kellemes, légkondicionált környezetben tudnak várakozni az Ügyfelek, ahol kávéval, frissítővel szolgálhatunk, és ingyen Wi-Fi is rendelkezésre áll.
Keréktárszabályzatunk ITT olvasható!

Kiemelt partnereink

Iratkozz fel hírlevelünkre!